Facebook Twitter
Terug naar nieuws

Wie wordt Rosmalens (jeugd)vrijwilliger van 2019?

10-10-2019
Uitreiking door burgemeester Mikkers tijdens thema-avond RVC 26 november

Wie wordt Rosmalens (jeugd)vrijwilliger van 2019?


Vorig jaar werden Stijn Lathouwers van MHC Rosmalen jeugdvrijwilliger en Jo Versteijnen vrijwilliger van het jaar 2018. Wie krijgen die titels in 2019?


Het is inmiddels traditie in Rosmalen: de gekozen vrijwilliger en jeugdvrijwilliger van het jaar! Niet alleen verenigingen of stichtingen mogen een nominatie doen, ook iedereen die een ander zou willen voordragen voor deze eretitel kan vanaf nu een mail sturen. Belangrijk is wel dat de persoon die wordt voorgedragen in Rosmalen woont, of zich inzet voor Rosmalen.

Meld nu aan
Het Rosmalens Verenigingen Contact organiseert op dinsdag 26 november een bijzondere Rosmalense thema-avond. Tijdens die avond wordt de jeugdvrijwilliger van het jaar (tot 18 jaar) en de vrijwilliger van het jaar door burgemeester Mikkers bekendgemaakt.

U kunt tot en met 15 november 2019 kandidaten aanleveren. Dat kan via mail en met een korte motivatie. Een aanmelding kunt u sturen naar info@rvcrosmalen.nl. Doe mee, en misschien zet u daarmee uw jeugdvrijwilliger en/of vrijwilliger eind november in het zonnetje!