Facebook Twitter
Terug naar nieuws

Rosmalense (Jeugd)vrijwilliger 2019 bekend!

27-11-2019
 

Dinsdagavond 26 november is Jippe van der Heiden Rosmalense Jeugdvrijwilliger van het jaar geworden en Corrianne Schijvens - Van Hassel Rosmalense vrijwilliger van het jaar. Beide kregen een mooie plaquette uit handen van burgemeester Jack Mikkers. 

Voorziiter van RVC, Adriënne Hazenberg meldde dat Jippe op velerlei gebied de smeerolie is waarop gebouwd kan worden. Hij is onder anderen actief voor de Jeugd Onderwatersport Vereniging Flipper en bij Sjors Sportief. Bij jeugdmusicalgroep 2Stage verricht Jippe talloze hand- en spandiensten. Op het Rodenborch College is hij actief bij de First Lego League, leerlingmentor van een brugklas en actief voor het brugkamp, lid van de medezeggenschapsraad en actief bij de schoolmusical. In de parochie is Jippe misdienaar en koorlid.

Carnavalsbloed stroomt bij Corrianne
Het carnavalsbloed stroomt bij Corrianne Schijvens door alle aderen. Het is vooral voor een lange reeks activiteiten voor het carnaval dat zij de oorkonde kreeg: dansmarieke en tamboer maître van de hofkapel, trainster van de dansmariekes en actief in de carnavalsband Tis Niks. Ook is ze bestuurlijk actief voor de stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval. Ze speelt trombone in Fullstage Collective (voorheen Benny's Big Band). Tot slot is Corrianne Schijvens actief voor weekblad de Rosbode.