Facebook Twitter
Terug naar verenigingen
Podium Rosmalen

Podium Rosmalen

Contactpersoon: Leander Pennings
Adres: Jkvr. de la Courtlaan 2
Postcode: 5242 AJ
Plaats: Rosmalen
Telefoon: 0623707619
E-mail: info@podium-rosmalen.nl
Website: www.podium-rosmalen.nl
Beschrijving: Medio 2018 is de Stichting Podium Rosmalen opgericht. Deze onafhankelijke stichting heeft niet alleen de handen op elkaar gekregen voor het idee maar ook de financiële steun om voor Rosmalen een podium aan te schaffen.

De Stichting Podium Rosmalen heeft als doel een podium beschikbaar te stellen aan verenigingen en stichtingen dat zij tegen zeer geringe kosten kunnen lenen voor hun activiteiten. Podium Rosmalen wil daarmee bereiken dat evenementen financieel meer haalbaar worden omdat huurkosten voor een podium nagenoeg wegvallen. Tegelijkertijd hoopt Podium Rosmalen dat het een stimulans geeft om activiteiten te organiseren die eerder niet haalbaar bleken vanwege het kostenaspect.

Het organiseren van evenementen en activiteiten wordt in financieel en facilitair opzicht een stuk gemakkelijker waardoor Rosmalen nog meer kan bruisen.

Het podium is multifunctioneel en kan in een mum van tijd worden opgebouwd en afgebroken. Kwestie van letterlijk opblazen en achteraf gewoon laten leeglopen. De afmeting bedraagt 8 meter breed en 6 meter diep. De ‘ondergrond’ is een stabiele en robuuste tendermaster, de overkapping is opblaasbaar.